GABRIEL STEEN ÅRETS NYKOMMER

Idrettens Hederskveld 2019 gikk av stabelen i går kveld, å i salen satt en av ungdommene ved Spongdal ungdomsskole som tidligere hadde fått meldingen som startet slik, GRATULERER Gabriel Steen Du er utpekt til årets prisvinner «Nykommerprisen» av Trøndelag idrettskrets.

Dette med bakgrunn i din sportslige utvikling og resultater. Kvalifisert til VM finalen i september, utallige NM rekorder og ikke minst første i norsk parahistorie til å komme under 30 sekunder på 50 m rygg - mildt sagt imponerende.

Dette ble lest opp om Gabriel i går kveld:

Gabriel Steen er en norsk svømmer. Han representerer Vestbyen svømmeklubb med Darijan Milojkovic som hovedtrener. Steen ble kvalifisert til VM i London i september. Der kom han til VM finalen, ble nr. 8 og satte ny norsk rekord på 100 m rygg. Han ble første i norsk parahistorie til å komme under 30 sekunder på 50 m rygg i september. Han har også satt norsk rekord på 100 og 200 m medley, 100 m fri, 200 m fri, 400 m fri og 200 m rygg. Duoen Darijan og Gabriel jobber tett sammen og er en del av den Olympiske og paralympiske løypa i Olympiatoppen Midt - Norge.
I midten av november går reiser Gabriel og treneren til Stavanger på NM. Men Gabriels viktigste oppgave blir helt klart å ta OL krav på Skagen swim i januar, Tokyo 2020.
Vi Gratulerer Gabriel Steen med prisen, stolte og imponerte! Det blir utrolig spennende å følge deg videre Gabriel, vi heier på deg!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift