Vi fortsetter å holde formen, med både Tabata og Sommertrim gjennom hele sommeren!

Flere mandager blir det Tabata innendørs (utendørs om været holder, og medlemmene ønsker) i sommer, og alle onsdager gjennom sommeren blir det lagt opp til fine turer rundt om på Byneset, tradisjon tro. Du er hjertelig velkommen!

Sommertabata

Vi prøver ut et nytt prosjekt i Trimavdelingen på Byneset. 4 mandager vil vi ha Tabata styrke/puls i sal/utendørs (om ønskelig) i sommmer. Dette gjelder 4 mandager: 13.mai, 27.mai, 10.juni og 5.august. kl 20.00-21.00. Treneren er Ida Bjørnbeth Johansen, og har vært vår Tabata-trener denne sesongen. Pris er 120 kr for disse treningene. Det er bare å sende Ingunn Westerbø beskjed om at du ønsker å være med (Facebook eller tlf 90162547).

Sommertrim

Tradisjonen fortsetter med fine turer i skog og mark på Byneset. Vi starter onsdag den 8. Mai. Dette er turer i nærområdet på 2 - 3 timer hver onsdag fra mai til skolestart i august, starter som regel kl. 18.00. Det legges inn en pause/rast på turen.
I mai vil turene gå i lavlandet på vei og sti, etterhvert vil vi satse på turer opp i Bynesmarka. Turledere vil være personer som er noe kjent i området, og ønsker å vise fram bygda og omlandet.
Oppmøtested til turene blir lagt ut hver søndag på Byneset Trimgruppe sin Facebookside. Innspill og ønsker om turer tas imot med takk. Dette er et gratis tilbud. Vel møtt!

Følg oss gjerne på Facebook: Byneset Trimgruppe.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift