JENTER PÅ TRENINGSLEIR!

Som en del av jentefotballsatsningen i Byneset IL Fotball ble det i samarbeid med jentefotballtemet arrangert treningssamling for klubbens jentelag i Meråker i helga. Hvor hele 34 jenter deltok på treningssamlingen fra lørdag til søndag ved Meråker arena.

J 12 stilte med hele 15 jenter, J 11 med 10 jenter, J9 med 4 jenter og sist men ikke minst J14 med 5 jenter.

Vi ankom Meråker kl 09 lørdag morgen og hadde i løpet at dagen to treningsøkter, hver på to timer. I mellom øktene spiste vi nydelig lunsj, og etter middag var det tid for Mesternes mester. Takk til trener Martin for opplegg og regi!

Jentene ble delt inn i lag, og gjennomførte oppgaver som krevde godt samarbeid for å lykkes. Det høyeste pyramiden ble 3 og en halv meter, og alle som var med ga alt for laget sitt! Premien var for alle god mestringsfølelse og sjokolademedalje i gull. Laget som fikk flest poeng mottok velfortjent applaus! Søndag var det frokost og nok en treningsøkt, før vi kjørte hjem til Byneset.


Initiativet til denne treningssamlingen kom fra Team Jentefotball, i samarbeid med styret i fotballavdelingen. Vi vil takke trenere og foreldre, 10 i tallet, som stilte opp for jentene våre denne helgen. Takk til Haugrønning som sponset T - skjorter til jentene.

Vi håper at dette kan bli en tradisjon for jentene i Byneset fotball i årene som kommer.

Vi ønsker alle lykke til i kommende sesong!


Hilsen Team Jentefotball Marianne Skånø Hanger ,Jane Haugrønning og Eirin Holmø


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift