TRENINGSLEIR I LONDON

Takk for en flott treningsleir i London! Det sportslige målet med turen var å ta et steg videre enkeltvis og som lag. På trening har vi hatt fokus på struktur i laget defensivt og offensivt. Alle 25 spillere har jobbet fokusert og hardt i de syv øktene vi gjennomførte på White City Tiger Turf.

Det har vært en fryd å være trenere for en gjeng spillere som er så motivert, og vi er imponert over hvordan alle står på selv om vi har pushet grensen for hva guttene tåler. Vi har spilt to interne treningskamper hvor målet var å prøve å få til det vi har trent på, og det fungerte veldig bra. Her har vi tatt steg som lag og som enkeltspillere.


Å få nok og riktig næring er forutsetningen for å gjennomføre en slik treningsleir. Vi har hatt med oss Tone Anette Vorseth Graneggen og Lillian Overaae som i tillegg til å ha vært reiseledere, har sørget for at mat har stått klar før og etter trening. Uten disse to fantastiske damene hadde vi ikke klart å gjennomføre dette. Tusen takk!

En annen målsetning med turen var å styrke samholdet i gruppa og få noen gode opplevelser sammen – og også her har guttene levert på høyt nivå. En mer positiv gjeng tror jeg man skal lete lenge etter. Det er flott å se hvordan spillerne tar vare på hverandre og viser hverandre omtanke og respekt. Vi hadde kun en hendelse på turen, og det var at vi fikk klage på at et par sure sokker hang utenfor et rom – det sier noe om hvor enkel det har vært for oss trenere/lagledere. Et av høydepunktene for mange var nok kampen Chelsea-Manchester United.

Trenerteamet har stått på og jobbet på og utenfor banen. Vi har hatt både morgenmøter og kveldsmøter for å diskutere treningene og justere treningsopplegg. Dette har vært utviklende for oss trenere også.

Det er mange som må takkes for at dette har blitt en suksess. Turkomiteen med Knut Strand, Lars Stene, Torbjørn Graneggen og fotball styrets representant Wenche Langlo som har stått på over lang tid for å gjøre turen mulig. Takk til Byneset IL Fotball for støtte. Vi vil takke Byneset felleslegat for helse- og sosial omsorg og Byneset Fjellstyre for økonomisk støtte, og Modena Fliser for sponsing av flotte treningsjakker.

Stor takk til alle som har kjøpt tennbriketter og gitt oss flasker.

Takk til dere foreldre som har gitt oss tilliten til å ta med ungdommene deres på tur.


Nå er sesongen like rundt hjørnet. Vi er klare!

Hilsen trenerteamet, Byneset IL FotballFØLG OSS GJERNE PÅ FACEBOOK

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift