FOTBALLAVDELINGEN SØKER ENGASJERTE KVINNER / MENN

Tine Fotballskole er vårt største arrangement som arrangeres hvert år i juni, å vi ønsker å videreutvikle det og sørge for ei fantastisk fotballhelg for barna i bygda vår, å søker derfor etter flere engasjerte frivillige som vil være med å jobbe med Tine Fotballskole.


Denne helgen fylles gressmatta på Stormyra med fotballglade jenter og gutter. Mange foreldre som leverer bakst, står i kiosk eller bak grillen. Et yrende liv og en fantastisk helg for fotballavdelingen.

Men som vi mener har potensiale for å bli enda bedre, brenner du for barna i bygda å vil være med å gi dem ei innholdsrik helg er du den vi søker. I bunnen har vi gode rutiner på gjennomføringen, men vi må fremdeles jobbe med dugnadsfolk og de samme tingene som tidligere år i tillegg.

Ønsket vårt er å få på plass et Tine Fotballskole team som kan jobbe med Tine fotballskole, har du et ønske om å bidra men ikke har kapasitet til de store vervene er kanskje dette perfekt for deg?

Vi håper du tar kontakt med leder i Tine Fotballskole teamet Marianne Skånø Hanger på tinefotballskole@bynesetfotball.no eller leder i fotballavdelingen Vibeke Langørgen på leder@bynesetfotball.no

om du har spørsmål, eller rett og slett bare er nysgjerrig Bli med å bidra, kvinne / mann / ung / gammel ... Vi vil gjerne ha deg med i teamet.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift