DETTE ER RETT OG SLETT BARE RÅTT!!

I helga er det finalehelg i BDO Sluttspill/KM 2018 i Abrahallen, arrangert av NFF Trøndelag i samarbeid med Malvik IL - hvor det spilles 16 finaler som avslutter sesongen 2018.


Byneset IL Fotball hadde ikke mindre enn 2 lag med i sluttspillet i går. Byneset G 16 var først ut og det var en trøtt, men gira gjeng som møtte opp lørdag morgen i Abrahallen.På tribunen satt spente foreldre, med Bynesflaggene klare til å heie på gutta, på sidelinjen stod 3 spente, tente og engasjerte trenere Stig Staven, Oddbjørn Aune & Ketil Pettersen.

Gutta fikk tidlig i kampen et mål i mot seg og det stod lenge 0-1 til Tiller, men like før pause fikk Byneset en scoring og gutta gikk til pause med 1-1. I andre omgangen fikk Byneset tidlig en scoring og stemningen på tribunen ble straks litt annen. Det er fantastisk å se det engasjementet rundt laget også, gutta fikk masse støtte og heiarop. Ikke alle foreldrene klarte å sitte i ro på tribunen. På banen svarte Tiller kjapt med 2-2 mål. Men gutta viste muskler å scoret 3-2 målet ikke lenge etter. Spenningen kjente vi godt på på tribunen og det ble lenge stående 3-2. Vi hadde flere flotte redninger av keeper og mange skudd på mål...

En utrolig spennende kamp som endte med 6-3 seier til Bynesgutta. Foreldregruppa pustet lettet ut, trenerne jublet sammen med gutta og kanskje til og med mer enn gutta.

Noen av disse gutta har jeg som både mamma og som lagleder vært så heldig å få fulgt opp gjennom årene - en fantastisk gjeng med ungdommer. Som i år har spilt sammen som G16, 2002 og 2003 årgangen. Ubeskrivelig flott ungdom som jeg er helt overbevist om at ennå vil gi oss mange flotte fotballopplevelser. I 2019 blir 2002 gutta en del av juniorlaget G19 og 2003 gutta skal sammen med G14 2004 årgangen bli G16. Det blir spennende!

FILMSNUTT av premieutdelingen G 16.


G16 spillere & trenere gratulere som KRETSMESTERE 2018


Senere på dagen var det Byneset G13 sin tur og jeg har vært så heldig å følge dette laget også nå i slutten av sesongen. En fantastisk gjeng med flotte fotballgutter, et super engasjert trenerteam som virkelig stiller opp for gutta. En stor og engasjert foreldregruppe som alltid står på sidelinjen å heier fram gutta. Dette laget har en fantastisk kjemi som inspirerer og gjør meg glad.


Byneset G13 møtte Oppdal i finalen. Spente gutter selvfølgelig - og et meget spent trenerteamet på sidelinjen - Lars Fremstad, Oddbjørn Aune og Hugo Rødsjø.

Jeg fikk dessverre ikke sett denne kampen, men fulgte spent med på facebook på oppdateringene. Og jeg må innrømme at jeg synes det var nervepirrende å gå å stadig oppdatere facebooken for resultat. Takket være Merete Berg ble vi oppdatert også på denne kampen, Oppdal ledet lenge 1-2 men gutta gikk til pause med 1 -2. I andre omgangen kom oppdateringene kjappere 3-2 til Byneset ved keeper Oliver, 4-2 ved Lasse,5-2 ved keeper Oliver igjen, scoring Oppdal 5-3, Heiarop i kommentarfeltet, 6-3 ved Brage, Nok en scoring 7-3 ved Brage - Slutt.

Vi kan puste ut!! Jeg ser bare for meg den jubelen fra spillerne som takker publikummet sitt, det utslitte trenerteamet og sist men ikke minst supporterne - etter å ha vært med å sett en del kamper disse gutta har spilt, vet jeg at det kommer ekte glede og jubel fra spillerne. Dette er en fantastisk gjeng som jeg trur vi skal få mye fotballglede av framover. Å jeg gleder meg til å følge dem!


Hele laget , trenerteamet og foreldregruppa! GRATULERE!!

Når jeg oppsummerer denne fotball dagen så har jeg et ord: RÅTT!!

Dette er rett og slett bare helt rått - Byneset IL Fotball tar med seg 2 pokaler hjem til Byneset. Og både G 16 & G 13 kan smykke seg med tittelen KRETSMESTERE. Dette er stort! Tar av meg hatten for spillerne, trenerne og supporterne ( familie og venner ) som stiller opp for ungdommen.

For en avslutning på sesongen 2018 - det er bare å glede seg til fortsettelsen - og det er spesielt moro å se utviklingen og alt det engasjementet rundt fotballen på Byneset. Det skjer mye bra i klubben, vi er heldige som har så mange engasjerte og flinke trenere / lagledere og andre frivillige i andre verv. Og vi håper flere vil være med å bidra til fortsettelsen.

Helt til slutt - GRATULERE til alle spillere og trenerteam - i går fikk bygda hele 2 fotballag som Kretsmestere 2018.


Hilsen stolt leder Fotballavdelingen Vibeke O. Langørgen©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift