NYE MINNER ER SKAPT

For 14. året på rad var Stormyra gress denne helgen fylt med fotballglade barn og unge i alderen 7-14 år på Tine Fotballskole

Tine fotballskole startet fredag ettermiddag hvor alle påmeldte fikk utdelt TINE fotballskole T-skjorte, ball, drikkeflaske og sekk. Ball og drikkeflaske er ikke en del av TINE fotballskole effektene, men noe fotballavdelingen stiller med til deltakerne.


Værgudene var med oss gjennom hele helgen noe som var med på å sette rammene rundt en fantastisk flott helg på Stormyra for de 98 deltakerne. Hele 28 instruktører fra J14 / G16 / G19 & Senior Herre, samt Bynesjenter som i dag spiller for damelaget til Heimdal var i aksjon som instruktører i helga. Flott ungdom som vi er avhengig av for å få til et slikt arrangement.I tillegg har foreldre stilt opp med bakst og som vakter - det er helt fantastisk å se bygda stiller opp for barn og unge fotballspillere slik. Fotballavdelingen er takknemlig og vil takke alle som stilte opp å bidro til ei flott helg.


Barn og ungdommen har kost seg ute på gressmatta og i kiosken på klubbhuset. Det var mulighet for å kjøpe burger og pølse fra grillen også i år. Avslutningsvis på søndagen fikk ungdommen spille kamp mot instruktørene - moro for liten og stor, deltaker og instruktører - sist men ikke minst for publikum.


Stor takk til Thorleif Schjerve som gjennom hele helga fanget øyeblikkene på bilder.

HER PÅ VÅR FACEBOOKSIDE finner dere flere bilder.

Til neste år vil Tine Fotballskole arrangeres helgen før normalt, da korpset har skal ha et stort arrangement denne helgen.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift