Informasjon om Byneset Trimgruppe

Trimtilbudet på Byneset er stort. Trimgruppa tilbyr tre treninger i uka gjennom vår og høst-semesteret. På sommeren har vi Sommertrim ute i skog og mark.

Byneset Trimgruppe

 

På Byneset har vi et godt treningstilbud for de som liker trening i gymsal, med tre tilbud i uken. Når våren kommer, har vi felles trimturer i nærområdet med turleder hver onsdag kl 18, «Sommertrimmen». Og rundt på Byneset er det flere trimbokser, hvor man kan skrive seg inn og «samle på turer». Følg med på våre facebooksider: Byneset Trimgruppe, samt Byneset IL sine nettsider for oppdatert informasjon om de ulike turene og arrangementer som blir fremover.

 

Gruppetrening i hall

Hver mandag, onsdag og søndag har vi trening i gymsalen på Rye skole, fra kl 20-21.

 

Mandag: Zumba (trener Carina)

Onsdag: variasjon mellom Aerobic, sirkeltrening og Step (trener Christin)

Søndag: Yoga og Mindfullness (trener Beluga)

 

Sesongen varer i utgangspunktet frem til og med søndag 6.mai, men i år forlenger vi sesongen med å tilby trening mandager fra kl 20.00-21.00 frem til og med mandag 18.juni. Da vil det annenhver gang være Yoga/Mindfullness (14. og 28.mai og 11.juni) og Zumba (7. og 21.mai, og 4. og 18.juni).

 

Prisene for sesongen er:

1.gang i uka 550 kr

2.ganger i uka 950 kr

3.ganger i uka 1100 kr.

 

Du kan selv velge hvilken dag som passer best, eller variere en uke, hvis du er opptatt en av dagene.

 

Denne vårsesongen har vi hatt en enorm oppslutning, og vi har vært opp til 30 stk på en og samme trening. Treningstilbudet er bedre enn noensinne, og etter at vi utvidet tilbudet med Zumba og Yoga, og fra to til tre treningsdager i uka, merker vi at vi dekker de fleste treningsønsker. Det er ca 40 personer som trener med oss i Trimgruppa, og alderen varierer fra 18 til 75 år. En legger selv lista for hvor mye man kan yte, og ha glede av. Alle er hjertelig velkomne på prøvetime(r), for å se om dette passer til dem. Vi starter opp igjen ved skolestart/sen august.

 

Sommertrim

Fra 9.mai starter Sommertrimmen opp, hvor det hver onsdag blir trimturer ute i det fri. Alle turene har en lokal turleder, og hver tur annonseres med detaljer og oppmøtested på vår Facebookside.

 

Rundt om på Byneset har vi flere Trimbokser, postkasser hvor det ligger en bok man skriver seg inn i, for å samle på turer. Det ligger registreringsskjemaer i trimboksene/evt. skjema kan lastes ned på nettet – Byneset IL. Når du har oppnådd 40 turer i løpet av sesongen, og har sender inn registreringsskjema, har du sjansen til å vinne en premie. På toppturene finner du også en bok hvor du skriver deg inn, og registreringsskjema. Du er med i trekning av premie om du sender inn registreringsskjema/kodene for alle toppene. En oversikt over de ulike Trimboksene og Toppene kan du se på Byneset IL sine hjemmesider. Det ligger også link på vår Facebook-side.

 

1.mai blir det servering av kaffe og vaffel rundt om på trimboksene. De aktuelle stedene er: Nestingan, Prestgården, Høstad, Bjørnhaugen ved saga, Heisjøen ved Olebu, Hoem og Gamle Bynesvei. Det blir også loddsalg.

 

Om du har spørsmål, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Trimstyret, enten på Facebook-siden vår, eller på telefon til Ingunn Westerbø. Styret består av:

Tora Rømo, Hanne Vikan, Ragnvald Haug og Ingunn Westerbø (tlf. 90162547)

 

 


 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift