NY RUNDE MED MEDLEMSKONTIGENT - BYNESET IL

Vi har gått igjennom forrige utsendelse av medlemskontigenten, å dessverre så fikk ikke alle medlemskontigenten ved forrige utsendelse. Det vil derfor i disse dager bli sendt ut til de som ikke fikk ved forrige utsendelse. VIKTIG AT VI FÅR DETTE PÅ PLASS!


Vi gjør oppmerksom på at denne kommer fra Spoortz AS som er vår leverandør av tjenestene rundt medlemsregisteret. Men det skal komme tydelig fram at det gjelder medlemskontigent for Byneset IL. De som har åpnet for å motta faktura på Vipps - vil få det på Vipps. Dette krever at dere har valgt - Motta faktura i Vipps under betalingstjenester under innstillingene i din profil i Vipps. På bildet ser dere hvordan denne ser ut på Vipps. MERK! dette er for en familie på 3 - derfor 300,-

Faktura blir sendt på mail. Det forutsetter at det er registrert mail adresse på medlemmene. Viktig at det registreres mail adresse til en voksen.

Dersom dere har endret mail adresse eller mobil er det viktig at det meldes ifra om slik at vi får oppdatert det i vår medlemsdatabase.

I følge regelverket skal ALLE som er aktive uansett gren være medlem av et Idrettslaget.

"Alle medlemmer som regelmessig deltar i organisert aktivitet i regi av idrettslaget, eller representerer idrettslaget i idrettskonkurranser eller lignende, skal regnes som «aktivt medlem» med tilhørighet i en konkret gruppe/gren". HER kan du se hele regelverket.


På Idrettstinget 2015 ble det enstemmig vedtatt at medlemskontingenten i idrettslag skal settes til minst kr. 100,- Byneset IL har på årsmøtet vedtatt å bruke minstesatsen som er på kr. 100,- pr. medlem.

Dersom dere ikke har fått faktura eller via Vipps - ta kontakt med Kari på adm.leder@bynesetil.no

Dersom du er nytt medlem å ikke har vært registrert tidligere kan du melde deg inn via hjemmesiden vår HER, vi ønsker alle velkommen som medlemmer enten som aktiv eller for å støtte klubben vår, Byneset IL.

VED SPØRSMÅL - TA KONTAKT!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift