Byneset håndball jenter 2006, sesongen 2018/2019

Håndballsesongen er på hell og det er på tide å oppsummere sesongen. Vi har riktig nok et par cuper igjen før vi tar noen uker ferie, men Trønder Energi serien sesongen 2018/2019 er historie. Byneset håndball jenter 2006 består av 13 tøffe jenter som nå har gjennomført sin tredje håndballsesong. Det er egentlig en ganske kort håndballkarriere, sammenlignet med mange andre 12-års lag. De fleste lagene vi har spilt mot i år, har vært med i både 6 og 7 sesonger. Så, det er ingen overraskelse at vi tapte de fleste kampene. Men, noen kamper ble vunnet og noen kamper endte med ett eller to måls tap. Sportslig sett er vi fornøyd. Men vi ser oss ikke tilbake! Nå venter Okea-cup i Kristiansund i slutten av april samt Tillercup i slutten av mai. Frem mot disse cupene skal vi holde treningsviljen og treningsgleden oppe, slik at de andre lagene skal få merke at Byneset jenter 2006 er å regne med også fremover. Knut Sæther/trener

TRENER OG OPPMANNSMØTE - SOSIAL SAMMENKOST

Onsdag 24. april inviterte håndballstyret alle trenere og oppmenn til møte og en sosial sammenkomst etter endt sesong, for 2. året på rad. Vi møttes på Den Gode Nabo hvor vi fikk servert sushi og drikke til møtet. Styret ønsker å TAKKE alle trenere og oppmenn for den innsatsen dere legger inn til lagene og barna våre. Det har vært en kjempefin sesong og ønsker alle sammen lykke til med neste sesong. Så håper vi flere har mulighet til å bli med på neste sammenkomst.

Nye jakker til J2007

Med stønad fra håndball avdelingen og litt egenandel har jenter 2007 har fått seg nye flotte jakker.

IDRETTSLAGET OG TRIMAVDELINGENS TOPP 7

Sesongen starter 1.juni, da vil dere finne både kodeord og registreringskort i trimboksene. 1.juli blir det høytidelig åpning av den nye trimboksen på Storheia i anledning "Storheia OPP 2019".

KLARER MAGNUS  Å HOLDE BURET RENT?

Førstkommende tirsdag møter juniorene Selbu på hjemmebane, Magnus lover å gjøre det han kan for å holde buret rent og ønsker velkommen til kamp.

INVITASJON TINE FOTBALLSKOLE

Da er det på tide å invitere til årets Tine Fotballskole, som i år er flyttet til helgen før. Grunn til at vi har valgt å flytte Tine Fotballskole fra den vanlige helgen vår er at korpset har et stort arrangement denne helgen, vi håper selvfølgelig at flest mulig likevel ønsker å delta på Tine Fotballskole til tross for at det er pinse.

VELKOMMEN TIL 10 - ÅRSJUBILEUM!

Sjøsportgruppa på Byneset hadde sin oppstart våren 2009. I år har vi holdt på i 10 år og ønsker i den anledning å invitere deg/dere til en samling for sjøsporten på Byneset

ENGASJERTE FORELDRE / KVINNER / MENN SØKES

Byneset IL Fotball søker engasjerte foreldre / besteforeldre / kvinner / menn til vårt Tine Fotballskoleteam. Tine Fotballskole er vårt største arrangement som arrangeres hvert år i juni for omlag 100 fotballglade gutter og jenter.

Vi fortsetter å holde formen, med både Tabata og Sommertrim gjennom hele sommeren!

Flere mandager blir det Tabata innendørs (utendørs om været holder, og medlemmene ønsker) i sommer, og alle onsdager gjennom sommeren blir det lagt opp til fine turer rundt om på Byneset, tradisjon tro. Du er hjertelig velkommen!

1.mai-servering på flere trimbokser på Byneset

Det nærmer seg 1.mai og trimavdelingens årlige servering av kaffe og vafler på trimbokser rundt om på bygda. Vi oppfordrer store og små til å ta turen imellom kl. 12 - 14. Selvfølgelig blir det også i år loddsalg med premiering.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

FØLG OSS GJERNE PÅ FACEBOOK

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift