TOPPIDRETTSVEKA 2019

Olve og Jørg Johansen Rye deltok på Toppidrettsveka på Aure fredag 25.august, der de begge gikk 25 km skøyting på rulleski.

J 10/11 HAR I HELGA DELTATT PÅ MELHUS CUP.

G14 TIL TOPPS I ØRLANDSCUPEN

I helga har flere lag deltatt på Ørlandscupen, og i da vant G14 finalen mot Trygg Lade. Og tar dermed med seg hjem nok en pokal. Vi gratulerer gutta og trenerteamet #heiabyneset

INFOMØTE - IDRETTSKOLEN

Til alle foreldre til alle 1. klassinger høsten 2019, velkommen til informasjonsmøte angående Byneset IL´s idrettsskole.

SESONGENS SISTE HJEMMEKAMP!

I morgen spiller Alexander Aude Nilsen og juniorene sesongens siste hjemmekamp på Stormyra gras. VELKOMMEN TIL KAMP!

PROGRAM TINE FOTBALLSKOLE 2019

Fredag braker det løs på Stormyra igjen og nærmere 100 fotballglade barn og unge skal delta på Tine Fotballskole. Ei innholdsrik og minnerik helg full av fotballaktivitet. Under finner dere programmet for årets Tine Fotballskole. Vi ønsker alle barn og unge velkommen, å har dere ikke meldt dere på er det fortsatt noen ledige plasser. Send en mail til pamelding@bynesetfotball.no innen tirsdag 4. juni. Vi gleder oss!

Byneset håndball jenter 2006, sesongen 2018/2019

Håndballsesongen er på hell og det er på tide å oppsummere sesongen. Vi har riktig nok et par cuper igjen før vi tar noen uker ferie, men Trønder Energi serien sesongen 2018/2019 er historie. Byneset håndball jenter 2006 består av 13 tøffe jenter som nå har gjennomført sin tredje håndballsesong. Det er egentlig en ganske kort håndballkarriere, sammenlignet med mange andre 12-års lag. De fleste lagene vi har spilt mot i år, har vært med i både 6 og 7 sesonger. Så, det er ingen overraskelse at vi tapte de fleste kampene. Men, noen kamper ble vunnet og noen kamper endte med ett eller to måls tap. Sportslig sett er vi fornøyd. Men vi ser oss ikke tilbake! Nå venter Okea-cup i Kristiansund i slutten av april samt Tillercup i slutten av mai. Frem mot disse cupene skal vi holde treningsviljen og treningsgleden oppe, slik at de andre lagene skal få merke at Byneset jenter 2006 er å regne med også fremover. Knut Sæther/trener

TRENER OG OPPMANNSMØTE - SOSIAL SAMMENKOST

Onsdag 24. april inviterte håndballstyret alle trenere og oppmenn til møte og en sosial sammenkomst etter endt sesong, for 2. året på rad. Vi møttes på Den Gode Nabo hvor vi fikk servert sushi og drikke til møtet. Styret ønsker å TAKKE alle trenere og oppmenn for den innsatsen dere legger inn til lagene og barna våre. Det har vært en kjempefin sesong og ønsker alle sammen lykke til med neste sesong. Så håper vi flere har mulighet til å bli med på neste sammenkomst.

Nye jakker til J2007

Med stønad fra håndball avdelingen og litt egenandel har jenter 2007 har fått seg nye flotte jakker.

IDRETTSLAGET OG TRIMAVDELINGENS TOPP 7

Sesongen starter 1.juni, da vil dere finne både kodeord og registreringskort i trimboksene. 1.juli blir det høytidelig åpning av den nye trimboksen på Storheia i anledning "Storheia OPP 2019".

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

FØLG OSS GJERNE PÅ FACEBOOK

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift