DETTE VAR MORO JENTER!

I går kveld var det sesongstart for J15 på Spongdal. For kun få dager siden var vi på nippet til å måtte trekke laget på grunn av at de var for få. Jentene tok kontakt med tidligere lagvenninner å inviterte dem til å komme tilbake.

SJEFSSUPPORTER

Sivert Vevik ble kåret til sjefssupporter og hyllet av Jenter 12 etter hjemmeseier i kveld. Som bevis fikk han overrakt Byneset IL hoodie av leder Vibeke Langørgen og Jenter 12 med trykt sjefssupporter på.

AVPLASK I BUKTA PÅ RYE

Vi gleder oss til åpning av sjøsportsesongen og inviterer til Avplask onsdag 1. mai i bukta på Rye.

JENTER PÅ TRENINGSLEIR!

Som en del av jentefotballsatsningen i Byneset IL Fotball ble det i samarbeid med jentefotballtemet arrangert treningssamling for klubbens jentelag i Meråker i helga. Hvor hele 34 jenter deltok på treningssamlingen fra lørdag til søndag ved Meråker arena.

ER DET DIN TUR TIL Å BIDRA?

For at vi skal kunne opprettholde aktivitetsnivået i fotballavdelingen, må vi ha et styre. For andre år på rad blir det ekstraordinær årsmøte med valg, hvor vi må få på plass et fulltallig og stabilt styre som skal bidra til at barn / unge og voksne fremdeles kan spille fotball i bygda vår.

HÅNDBALLJENTENE FIKK BESØK AV WINNI

Vi skulle en tur på treningen til 05-jentene i Byneset IL. Trener Wenche Håbjørg deltok i en konkurranse på Facebook, og laget hennes ble trukket ut som én av vinnere av t-skjortene som vi i Region Nord ville gi bort. Besøk ble avtalt, men vi fikk ikke dra alene. EURO 2020-maskott Winni ville absolutt være med. Det ble en suksess!

INNKALLING TIL EKSTRAORDINÆRT ÅRSMØTE 10.APRIL2019

Styret i Byneset IL Hovedlaget innkaller medlemmer til ekstraordinært årsmøtet 10.04.2019 kl 19.00. Sted: Klubbhuset Stormyra

NM JR LANGRENN

Olve og Jørg Johansen Rye deltar i helgen på NM jr langrenn på Savalen.

INNKALLING TIL ÅRSMØTE

Styret i Byneset IL Hovedlaget innkaller medlemmer til årsmøtet 21.03. 2019 kl 19.00. Sted: Klubbhuset Stormyra

TRENINGSLEIR I LONDON

Takk for en flott treningsleir i London! Det sportslige målet med turen var å ta et steg videre enkeltvis og som lag. På trening har vi hatt fokus på struktur i laget defensivt og offensivt. Alle 25 spillere har jobbet fokusert og hardt i de syv øktene vi gjennomførte på White City Tiger Turf.

FØLG OSS GJERNE PÅ FACEBOOK

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift