NM JR LANGRENN

Olve og Jørg Johansen Rye deltar i helgen på NM jr langrenn på Savalen.

INNKALLING TIL ÅRSMØTE I FOTBALLAVDELINGEN

Styret i Byneset IL Fotball innkaller medlemmer til årsmøtet 21.03. 2019 kl 19.00. Sted: Klubbhuset Stormyra

INNKALLING TIL ÅRSMØTE

Styret i Byneset IL Hovedlaget innkaller medlemmer til årsmøtet 21.03. 2019 kl 19.00. Sted: Klubbhuset Stormyra

TRENINGSLEIR I LONDON

Takk for en flott treningsleir i London! Det sportslige målet med turen var å ta et steg videre enkeltvis og som lag. På trening har vi hatt fokus på struktur i laget defensivt og offensivt. Alle 25 spillere har jobbet fokusert og hardt i de syv øktene vi gjennomførte på White City Tiger Turf.

BYTTEDAG 2. MARS 2019

FOTBALLAVDELINGEN SØKER ENGASJERTE KVINNER / MENN

Tine Fotballskole er vårt største arrangement som arrangeres hvert år i juni, å vi ønsker å videreutvikle det og sørge for ei fantastisk fotballhelg for barna i bygda vår, å søker derfor etter flere engasjerte frivillige som vil være med å jobbe med Tine Fotballskole.

GUTTER 14 - KRETSMESTERE FUTSAL

Første helga i februar møtte Byneset IL Sverresborg i 1/8 finale hvor det ble 1-0 seier. I 1/4 finale mot Nationalkameratene ble det 2-1 seier. Semifinale 3-0 seier mot Melhus. Og sist men ikke minst finale mot Freidig 2-1 som resulterte i at de ble kretsmestere i futsal.

SKI NM MERÅKER 2019

For første gang i historien stilte Byneset IL med lag på 3 x 10 stafett menn i NM, å for en prestasjon gutta har gjort. Byneset IL med Olve Johansen Rye - Jørg Johansen Rye & Eystein Relling gikk inn til imponerende 57ende plass av totalt 102 startende lag.

GULL I TILLER CUP

I helga deltok G14 med spillere fra Leinstrand IL og Byneset IL på Tiller cup ( tidligere Fjernvarmecup )

SKISESONGENS FØRSTE NORGES CUP

I helga gikk startskuddet for sesongens første Norges Cup for junior på Konnerud skistadion, 6 km utenfor Drammen. Byneset IL skiavdelingen var selvfølgelig representert med Olve Johansen Rye og Jørg Johansen Rye, sammen med far Kai Rye og mor Lene Johansen Rye som guttenes støtteapparat.

FØLG OSS GJERNE PÅ FACEBOOK

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift