HANGERVÅTTAN RUNDT 2018

Hangervåttan rundt - Bynesets vakreste tureventyr har 40 års jubileum i år. Søndag 2. september går startskuddet for årets Hangervåttan rundt. Sett av datoen og bli med!

BYNESET FOTBALL PÅ STORSJØCUP

Etter noen flotte dager i Østersund på Storsjøcupen med en fantastisk gjeng, både store og små fra Byneset IL Fotball. Mange fotballkamper på forskjellige arenaer rundt i Østersund. Med supporterskjortene på, trommene og kubjellene fordelt, kan både heiagjengen og spillerne være stolte og fornøyde med innledende runde i Storsjøcupen.

STORHEIA OPP

For andre år på rad arrangerer bynesingene Olaf Olsen og Rune Petter Vikan Storheia Opp. Storheia Opp som er i morgen, Mandag 2 juli fra kl. 18.00 er delt inn i familietur og konkurranse. Et flott arrangement og tilbud.

SKANDIACUP 2018

Denne uka har Byneset hatt flere lag som har deltatt på Skandiacupen 2018. En uhyre spennende og lag dag på Ladesletta, som startet med kvartfinale for G 14 kl. 09.00 og fortsatte kl. 12.00 med kvartfinalefor G 16. Det ble 3-1 tap for Byneset G 14 som møtte et meget godt Ranheims lag.

TIL TOPPS I BERGSTADCUP

I helga dro et lag fra G13 til Bergstadcupen på Røros. Denne cupen er en tradisjonsrik cup som ble arrangert for 37.gang nå i 2018. Vi var 9 spillere , 12 foreldre og noen søsken på slep som heiagjeng.

GABRIEL STEEN SER INGEN GRENSER

Viste dere at vi har en stort svømmetalent i bygda vår? Forrige helg debuterte Gabriel Steen internasjonalt i World Cup Series i Berlin, og perset på blant annet 100 meter bryst. Med i kofferten hjem til Ringvål hadde Gabriel 2 sølv og 2 Bronsemedaljer. Han svømte 6 øvelser og perset på alle og satte en norsk rekord i sin S13 klasse på 100 rygg.

NYE MINNER ER SKAPT

For 14. året på rad var Stormyra gress denne helgen fylt med fotballglade barn og unge i alderen 7-14 år på Tine Fotballskole

TINE FOTBALLSKOLE - PROGRAM

Da nærmer vi oss helgas arrangement, Tine Fotballskole og vi gleder oss til å se at Stormyra fylles med fotballglade barn og unge.

BYNESET G 19 MØTER SERIELEDER FOSEN

Tirsdag kl. 19.30 braker det løs på Stormyra, da møter Byneset G 19 serieleder Fosen. Aslak Steen og resten av gutta ønsker deg velkommen til spennende kamp. Kom å hei på #lagetfrabøgda

NORCONTACT PÅ TINE FOTBALLSKOLE

I år som i fjor vil Norcontact ha en stand på Tine fotballskole på fredagen.

FØLG OSS GJERNE PÅ FACEBOOK

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift